EETCAFE SIDE

EETCAFE SIDE De lekkerste pizza's en grillgerechten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1985 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eetcafe Side. Meer weten? Ontdek meer

22 mei 2022 om 20:27 Wat een geweldige tent is dat. Een hele warme welkom. Bestelling was op tijd klaar en het heeft helemaal top gesmaakt. Bedankt voor de service jongen ga zo door
21 mei 2022 om 19:20 Klein beetje Friet en deze was slap ,het vleest taai Voor €18,50 een schotel die zijn geld echt niet waard is . Laatste keer besteld
19 mei 2022 om 6:47 Vlak na t eten opgeblazen gevoel daarna overgeven en veelvuldig toiletbezoek. Laatste keer dat we daar ooit bestellen.
17 mei 2022 om 20:22 Erg lekker eten en keurig op de afgesproken tijd geleverd
7 mei 2022 om 3:23 Saus vergeten en was koud
1 mei 2022 om 21:52 Lekker op tijd en warm eten. Bezorger is professioneel met een klantvriendelijke glimlach
1 mei 2022 om 12:28 Goede bezorging en optijd, en goed eten!
29 apr 2022 om 21:45 Eten was altijd goed geweest maar vandaag 10.95 voor een kleine bakje doner kom op man en dan bel ik vraag ik heb een kleine bakje doner gekregen terwijl ik grote bakje had besteld stond zelf erop gaat die nog grote mond geven dus niet meer bestellen
29 apr 2022 om 10:49 Overheerlijke pizza's
27 apr 2022 om 22:02 Heerlijke pizza’s verre uit beste van Gorinchem en omstreken !!!
27 apr 2022 om 20:33 Heerlijke verse ingrediënten, mooi op smaak, lekker deeg. Vriendelijke bezorging en dat op zo’n drukke dag als Koningsdag. Top!
24 apr 2022 om 8:52 Als er door de klant een opmerking is bijgezet , lees deze dan ook !!! Vb biefstuk medium graag maar daarin tegen over krijg je een stuk rubber . Jammer want ook jullie zijn met je prijzen gestegen maar ofdat het waard is . Heb ik lekker gegeten, nee